YOGA & ÄVENTYRSVECKA PÅ MALLORCA BLAND ORÖRDA STRÄNDER OCH STORSLAGEN NATUR!

horseback_riding
Meditation by the sea
aeroview2
Girl on SUP at sunset
Rainbow_Sa_Canova
Storm_Son_Serra_De_Marina
caves_arta
Coloni1
alcudia1
Paella
alcudia4
bicycle
Coloni3
Sunset_Son_Serra_De_Marina

Under veckan får du prova på SUP eller Paddelsurfing. Känslan att rida på vågorna och lyssna till havets brus är som balsam för själen. Det är inte speciellt svårt att lära sig och man behöver inga förkunskaper.

Har du alltid drömt om att rida vid havet? Nu får du chansen att besöka hästgård och rida genom det underbara naturreservatet  längs med stranden, i sällskap av en erfaren guide.

Besök marknaden i den historiska byn Arta där man kan hitta allt mellan himmel och jord tex konst, hantverk, ekologiska grönsaker, frukter, olivolja, kryddor, smycken och mycket mer.

En av utflykterna går till de storslagna grottorna i Arta där man får uppleva den "magiska", underjordiska sjön.

Bästa sättet att uppleva den fantastiska naturen som Mallorca har att erbjuda är att vandra! En guide visar dig vägen. Om du har tur stöter du på några vilda bergsgetter eller åsnor på vägen.

En av veckans höjdpunkter är besöket på en stor gård, s.k. "finca" där man tillverkar vin eller olivolja. En guide visar dig runt och besöket avslutas med provsmakning och möjlighet att köpa de lokala produkterna.

YOGA & ÄVENTYRSVECKA

AKTIVITETER

Son Serra De Marina är en liten fiskeby i Alcudia-bukten, belägen i det storslagna naturreserva Sa Canova. En av öns enda platser med oexploaterade stränder, inga hotell så långt ögat kan nå. Under en vecka har du möjligheten att kombinera sol, bad och avkoppling med Yoga Power Stretching, spännande aktiviteter och utflykter!

Vakna till vågornas brus och starta dagen med ett energigivande yogapass. I dagens samhälle där vi ständigt är uppkopplade och där vi oavbrutet matas med intryck, bidrar till att många känner stress, oro, måsten och krav. Omedvetet byggs spänningar upp i kroppen och vi får allt svårare att koppla av och sova. Yoga Power Stretching ger dig verktygen att hitta tillbaka till den där lugna platsen inom dig.

Yogapassen är mjuka men dynamiska och passar alla, oavsett ålder eller kön. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och vi anpassar nivån på träningen individuellt. Ett pass består av andning, mjuka rörelser, vila och meditation med fokus på att fördjupa och förlänga medveten andningen även i rörelse.

 

Syftet med Yoga Power Stretching är att skapa lugn, frigöra din inre energi och endorfiner. Genom träningen skapas bättre balans mellan kropp och själ vilket leder till att man mår bättre och orkar mer.

PROGRAM

Exklusivt boende vid havet i 8 dagar, se här
Te/kaffe/juice/frukt/bordsvatten i bostaden
7 x Frukostar på beach restaurang nära bostaden
7 x Middagar på beach restaurang (3-rätters)
6 x Lektioner i Yoga Power Stretching
1 x Besök på den lokala marknaden i Arta
1 x SUP (Stand up paddle)
1 x Ridning i naturreservatet intill stranden
1 x Vandring i naturen
1 x Utflykt till Arta-grottorna
1 x Utflykt till en vin- eller olivgård, provsmakning

Aktiviterer och utflykter sker tillsammans med en auktoriserad tränare/guide.

 

Träning anpassas individuellt, inga förkunskaper behövs.

 

Antal gäster: 4-10 personer.

 

Frågor och bokning: info@sonserrademarina.org