SUP - PADDELSURFING

Paddelsurfing är en fantastisk sport och enkel att lära sig. Känslan att rida på vågorna och lyssna till havets brus är som balsam för själen. Hos oss kan du hyra bräda och uppleva den underbara känslan att surfa i solnedgången!

HÄSTRIDNING

Har du alltid drömt om att rida vid havet? Då får du inte missa ett besöka på "Rancho Grande", en fantasktisk häst- och djurfarm i Son Serra de Marina.

VANDRA I BERGEN

Upplev Mallorcas orörda natur och underbara vyer genom att vandra i bergen. Vår erfarna guide ser till att du får en oförglömlig dag!

LEKTIONER I SΩMA-DO®

hjälper dig att finna harmoni och minska stress. Varje lektion anpassas individuellt av vår internationella instruktör för att passa just dina behov. Kontakta oss för prisuppgifter och bokning!

CYKLING

Finns det något bättre sätt att upptäcka närområdet eller åka på utflykt än att cykla? Hos oss kan du hyra cyklar och ge dig iväg på äventyr!

SURFA

Son Serra är surfarnas favoritställe på Mallorca tack vare den härliga atmosfären, de orörda stränderna och nordanvindarna. Ta hit din egen bräda och häng med dem!